Kraft set 0760

 

 Kraft set 0760

 Merhaba, bugün, sizlerle yepyeni bir ürün olan masaüstü Kraft set 0760 kodlu ürünü inceleyeceğiz.

 Son yıllarda bir hayli revaçta olan, Kraft ürünler ya da başka bir deyişle geri dönüşümlü ürünler, doğaya katkı sağlaması, kolay baskı yapılabilmesi ve uygun fiyatıyla, firmaların sevdiği ürünlerin arasına girdi. Firmaların, yıl boyunca ve yıl sonunda, katıldığı fuarlarında, bayii toplantılarında, açılışlarında, yemeklerinde, etkinliklerinde, müşteri ziyaretlerinde, bilinçaltı marka algısını oluşturmak istediği, her an ve her mekanda kullanabileceği en etkili tanıtım ve reklam aracı olan promosyon ürünlerinden, geri dönüşümlü ürünler,sektördeki yerini almış bulunmakta.

 Kraft set 0760, alışılageldik masaüstü ürünlerden farklı olarak, kutu halinde müşterinize gidiyor ve açıldığında şaşırtıcı şekilde, ebadının tam 4 katına çıkıyor.

En sol da kalemlik

Kalemlik, masaüstü ürünlerin olmazsa olmaz kısmıdır. Masanızın üzerindeki dağınık halde duran kalemlerin toplanma zamanı geldi. Hepsini toplayıp, Kraft set, 0760 a doldurabilirsiniz.

Ortada telefon standı ve Kartvizitlik

Ürünün orta kısmında, telefonunuzu koyabileceğiniz bir duvar bulunmakta, böylelikle dağınık masalarda telefonunuzu aramaya son. Telefonunuz, Kraft set 0760’ın telefon bölmesinde.

Ayrıca bu bölmenin hemen ön kısmında kartvizitlik gözü de unutulmamış. Kartvizitlerinizi toplu halde koyabileceğiniz bölme de firmaların beğenisini topladı.

Post-it unutulmamış

Kraft ürünlerde, renkli post-itleri sıklıkla kullanan GRAMAFON AJANS, Kraft set 0760 da renkli post-it i es geçmemiş. Ofis çalışanlarının, hayat kurtarıcısı olan, renkli post-it ler, ürünün sağ kısmında bulunuyor. Hemen yanında, mıknatıslı zemin kısmına masaüstündeki toplu iğne, ataç, tel zımba gibi ürünleri de yapıştırabilirsiniz. Bu özellik daha önce hiç bir Kraft üründe kullanılmamış olup, ilk defa GRAMAFON AJANS, Kraft set 0760 da kullanmıştır.

Not kağıtlığı da ürünün ekstrası

Bu kadar özellikten sonra üründe bir de firmanızın kendi logosuna ait, baskılı not kağıdı bölmesi olması, gerçekten Kraft set 0760 ı diğer craft ürünlerden bir hayli öne çıkarıyor.

Markasına değer veren, kurumsallaşarak büyümek isteyen, marka algısını arttırmak isteyen birçok firma GRAMAFON AJANS ın göz alıcı, çarpıcı ürünlerini, müşterilerine yolladı bile.

Siz de geç kalmadan www.gramafon.com.tr adresindeki, geri dönüşümlü ürünler kısmından dilediğiniz ürünü seçin, rakiplerinizden geri kalmayın.

Ya da direk aşağıdaki linke tıklayarak  bu muhteşem ürünü yakından inceleyebilirsiniz.

http://gramafon.com.tr/%C3%BCr%C3%BCn/0760/131/15/renkli-yapiskanli-notluk-masaustu-set

Promosyon ürünleri firmanızı ’’marka’’ yapar.

İbrahim GAYBERİ