0245 TOBLERON DİZAYN ÇOK FONSİYONLU METAL KALEM

Merhaba, bugün, sizlerle yepyeni bir ürün olan, çok fonksiyonlu metal kalemlerden 0245 kodlu ürünü inceleyeceğiz.

Promosyonun tanımından bahsedecek olursak, firmaların, yıl boyunca, katıldığı fuarlarında, bayii toplantılarında, açılışlarında, yemeklerinde, etkinliklerinde, müşteri ziyaretlerinde, yılbaşı hediyelerinde, kısaca bilinçaltı marka algısını oluşturmak istediği, her an ve her mekanda kullanabileceği en etkili tanıtım ve reklam ürünleridir.

Bu promosyon ürünlerinden, en alışılageldik olanı sizin de tahmin ettiğiniz üzere, kalemdir. İnsanların her an ihtiyacı olan bir ürün olan metal kalemi, yepyeni ve creatif tasarımlarla, inovatif ve sıradışı hale getiren, GRAMAFON AJANS müşterilerinden tam puan almaya devam ediyor.

GRAMAFON AJANS ın 0245 kodlu metal kalemini incelemeye geçersek ,

Kalemin yapısı, üçgen tasarım olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Tobleron dizayn da dediğimiz üçgen tasarımın, tutma bölmesinin, rubber olması, yazarken, kalemi daha kolay kavramanızı sağlıyor.

Kalemin gövdesinde, biri cm, diğeri inch olmak üzere, iki ayrı cetvel bulunmakta.

TELEFON STAND ÖZELLİĞİ STANDART

Geçen yıl ithalatını yaptığı , telefon standı özelliği olan kalemlerle 2017’ye damgasını vuran GRAMAFON AJANS , 0245 modelinde de bu özelliği standart olarak kullanmış, Yani, çocuklarınızla telefondan video izlerken, telefonu sabitlemek için arkasına kitap ya da bardak koymaya son. :)

Ayrıca ekran silme keçesi de es geçilmemiş. Kalemin arka kısmında yer alan ekran temizleyici keçeyle telefonunuzun ekranını temizleyebilirsiniz.

TOUCHPEN DE STANDART

Telefonunuzda sms yazarken ya da not alırken, klavyenizin, parmak ucunuzu, basacağınız tuşun yanındaki tuşu algılamasından sıkıldınız mı ? O halde, Dokunmatik ekran uçlu 0245 metal kalem tam size göre, garanti veriyoruz , rahat edeceksiniz.

EN CAN ALICI ÖZELLİK : TORNAVİDA

Bitti mi ? Daha bitmedi, bunca özelliğin bir arada toplandığı bir kalemde daha ne olabilir ki diyecekseniz, henüz, GRAMAFON AJANS'la çalışmamışsınız demektir.

Masanızın üstünde kullandığınız ofis araç gereçlerinin vidası mı çıktı, ya da gözlüğünüzün vidası mı gevşedi ? Hemen 0245 metal kalemin arka kısmını çekip çıkartın, içindeki, yıldız ve düz tornavida ucuyla her tür tamiratınızı yapabilirsiniz.

Markasına değer veren, kurumsallaşarak büyümek isteyen, marka algısını arttırmak isteyen birçok firma GRAMAFON AJANS'ın göz alıcı, çarpıcı ürünlerini şimdiden müşterilerine yollamaya başladı bile.

Siz de geç kalmadan www.gramafon.com.tr adresindeki, metal kalemler kısmından dilediğiniz ürünü seçin, rakiplerinizden geri kalmayın.

Ya da direk aşağıdaki linke tıklayarak bu muhteşem kalemi yakından iceleyebilirsiniz.

gramafon.com.tr/%C3%BCr%C3%BCn/0245/300/26/tobleron-dizayn-metal-tukenmez-kalem

Bol promosyonlu, etkili tanıtımlı haftalar dilerim.

İbrahim GAYBERİ