Promosyon sektörü 2019 da gelinen son nokta

Promosyon ürünleri hedef kitleye hızlı ulaşabilmesi, hızlı yayılması, kullanıcının ya da müşterinizin hayatındaki kullanım alanına çok hızlı yerleşmesiyle, etkili bir tanıtım ürünü olmuştur.

Gazete dergi, TV, radyo, açık hava vb. gibi yüksek bütçe gerektiren reklam mecraları yerini daha düşük bütçeyle, her firmanın kolayca yaptırabileceği promosyon ve tanıtım ürünlerine bırakıyor.

Diğer alternatif reklam mecralarına göre çok daha ekonomik olması ve hedef kitleye kolay ulaşması da en büyük avantajlarından...

Promosyon ürünleri, 2008 yılı  ekonomik krizinden sonra büyüyen ülke ekonomisiyle, ivme kazanarak, tanıtım ve reklam sektöründe zirveye oturmuştur. KOBİ ve büyük ölçek statüsündeki firmaların da promosyon ürünlerine artan ilgisi; sektörün büyümesine büyük katkı sağladı.

Ayrıca, son iki yılda promosyon sektöründe bir çok ürün grubunda, yerli üretim yatırımları arttı ve artmaya devam ediyor. Yerli üretimle sağlanan yurt genelindeki istihdam, büyük önem arz etmektedir.

Bu gelişmelerle birlikte, ürünlerimizin çeşitliliğinde ve kalitesinde de ciddi ilerlemeler kaydettik. Çok creatif, inovatif ve kaliteli ürünler üretmekteyiz. Müşterinizin, kullanımı kolay, severek yanında taşıyacağı, sürekli yenilenen modellerimizle, farklı olduğunuzu gösterin.

Bu yıl da sizlere çok farklı bir kreasyon ve inovatif ürünler sunuyoruz. Umarız, siz de promosyon ve reklam tanıtım ürünlerinin etkisini hisseden firmalardan olursunuz.